Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης

Συμμετοχή του Φροντιστηρίου «Ψωμιάδης» στην ημερίδα ΣΦΒΕ : «Οι αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα»

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσηςΨωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης

 

   Η ψήφιση του νέου εκπαιδευτικού νομοσχεδίου έχει επιφέρει αρκετές αλλαγές στο εκπαιδευτικό και εξεταστικό σύστημα και τη διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια/μεταλυκειακή εκπαίδευση, κάποιες από τις οποίες θα εφαρμοστούν ήδη από τη φετινή χρονιά (2021).

   Με δεδομένο το ενδιαφέρον των μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών του Φροντιστηρίου μας για τις αλλαγές και στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνουμε για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών μας σας ενημερώνουμε ότι το Φροντιστήριο «Ψωμιάδης», ως επίσημο μέλος του Σ.Φ.Β.Ε. (Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος) έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικτυακή εκδήλωση «Οι αλλαγές στο Εκπαιδευτικό Σύστημα» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, στις 18:00, μέσω Live Webinar της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM.

   Η ημερίδα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.)
  • Διπλό Μηχανογραφικό
  • Μηχανογραφικό για Εισαγωγή σε Δημόσια Ι.Ε.Κ.
  • Τρόπος Υπολογισμού Μορίων
  • Συντελεστές Βαρύτητας
  • Ποιες αλλαγές αφορούν το 2021 και ποιες θα τεθούν σε εφαρμογή το 2022
  • Απαντήσεις σε ερωτήσεις συμμετεχόντων

   Ομιλητής θα είναι ο Πάνος Σταυρόπουλος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής «Your Career», Φροντιστής.

   Επειδή θεωρούμε τη συγκεκριμένη εκδήλωση μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε εμπεριστατωμένα και υπεύθυνα για όλα τα παραπάνω θέματα σας καλούμε σε όποια τάξη γυμνασίου ή λυκείου και αν φοιτάτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, αλλά να παρακινήσετε και φίλους ή γνωστούς σας με παρόμοιους προβληματισμούς να λάβουν επίσης μέρος.

   Ως μαθητές, γονείς ή εκπαιδευτικοί του Φροντιστηρίου «Ψωμιάδης» εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να συμμετάσχετε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο Live Webinar ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link):

                                    https://us02web.zoom.us/j/85000282979

Απαραίτητες διευκρινίσεις σύνδεσης:

  1) Η είσοδος είναι ελεύθερη (δεν απαιτούνται κωδικοί· την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα απλώς ακολουθείτε το link).

  2) Απαιτείται υπολογιστής με ηχεία ή Headphones είτεTablet είτε Smartphone (για Tablet ή Smartphone πρέπει να έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή της πλατφόρμας ΖΟΟΜ για να συνδεθείτε στο παραπάνω link).

  3) Για την έγκαιρη έναρξη της ημερίδας προτείνεται η είσοδός σας στην πλατφόρμα να γίνει μεταξύ 17.30 – 18.00.