Είπαν για εμάς

Η γνώμη σας μετράει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο! Γι’ αυτό προσκαλούμε όλους εσάς που μας γνωρίζετε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τη γνώμη σας συνοδεύοντάς την με μια φωτογραφία σας και εμείς θα δημοσιεύσουμε το σχόλιό σας στην συγκεκριμένη ενότητα.

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Καλλιόπη Στράτου
Φοιτήτρια Σχολής Ικάρων (Σ.Ι.) Εφοδιαστών (17.500)

«Φέτος τελείωσα τη χρονιά πηγαίνοντας στο Φροντιστήριο «Ψωμιάδης». Η εμπειρία μου από τη φοίτηση στο Φροντιστήριο είναι μόνο θετική, καθώς μπόρεσα να βελτιώσω τις ικανότητές μου σε πολλά μαθήματα που με δυσκόλευαν, ενώ ταυτόχρονα απέκτησα νέες γνώσεις σε πολλούς τομείς. Ακόμη, το άγχος μου για τις Πανελλήνιες μειώθηκε αρκετά, καθώς ήρθαμε σε επαφή με τις μεθόδους εξέτασης και τη γενική εξεταστική διαδικασία. Τέλος, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τους καθηγητές που είχα, διότι με βοήθησαν να αναπτύξω τις ικανότητές μου και μας δίδαξαν το μάθημά τους με πολύ ευχάριστο τρόπο».

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Μιχαέλα Ουρδούδη
Φοιτήτρια Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Δ.Π.Θ. (15.380)
“Η πιο απαιτητική σχολική χρονιά τελείωσε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την ανταμοιβή όλων μου των κόπων.
Σε όλο αυτό ταξίδι η ομάδα του φροντιστηρίου “Ψωμιάδης” στάθηκε δίπλα μου με ειλικρινές ενδιαφέρον αποδεικνύοντάς μου ότι μπορώ να πραγματοποιήσω ο,τι επιθυμώ!
Σας ευχαριστώ για όλα, θα σας θυμάμαι για πάντα!”
Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Μαρία Αναστασιάδου
Φοιτήτρια Γυμναστικής Ακαδημίας Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη (16.310)
“Από την πρώτη στιγμή γνώριζα ότι θέλω να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Βέβαια, διανύοντας αυτή τη δύσκολη χρονιά γεμίζεις αμφιβολίες για τις δυνατότητες σου. Κι όμως με τον προσωπικό μου αγώνα, την στήριξη και τη βοήθεια που μου πρόσφεραν οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας κατάφερα και πέτυχα αυτό που πάντοτε επιθυμούσα. Ευχαριστώ πολύ για όλα!
 
Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Ευαγγελία Πράπα
Φοιτήτρια Νομικής Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη (19.180)

«Οι αναμνήσεις από τα χρόνια που φοίτησα στο φροντιστήριο “Ψωμιάδης” θα μείνουν ζωντανές και δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ. Σε μια από τις πρώτες απαιτητικές δοκιμασίες της ζωής, τις πανελλαδικές, οι καθηγητές και η γραμματεία υπήρξαν ένα γέλιο που σε καθησυχάζει, ένα στήριγμα για να ορθοποδήσεις, υπήρξαν το πινέλο για να ζωγραφίσεις στον καμβά των ονείρων σου το μέλλον σου»!

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Ιωάννα-Αγγελική Μπαρμπαδήμου
Φοιτήτρια Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη (18.629)

«Στο φροντιστήριο της γειτονιάς μας βρήκα συμπαράσταση και κατανόηση στη δύσκολη αυτή χρονιά που πέρασε. Ήταν μια χρονιά γεμάτη άγχος και πίεση, όχι μόνο λόγω του φόρτου διαβάσματος αλλά και ενός αναπάντεχου εξωτερικού ζητήματος που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τη διαδικασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τον κ.Ψωμιάδη, τον κ.Χρανιώτη και την κ.Παπαχαρισίου που με τον τρόπο τους μας ενθάρρυναν να αισθανόμαστε άνετα στο φροντιστήριο, χωρίς να εμποδίζεται η αποτελεσματικότητα του μαθήματος».

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Μαρία Αργυροπούλου
Φοιτήτρια Ψυχολογίας Π.Ι. Ιωάννινα (17.640)

«Σε μια τόσο απαιτητική χρόνια με πολύ άγχος και αρκετές ανασφάλειες, το φροντιστήριο “Ψωμιάδης” ήταν η διέξοδος.  Η βοήθεια ήταν τεράστια όχι μόνο σε ο,τι αφορά το εκπαιδευτικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό, κάτι που έχουν ανάγκη όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για όλα»!

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Γιάννης Βουδανίδης
Φοιτητής Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών Μακεδονίας ΠΑ.ΜΑΚ. Θεσσαλονίκη (16.720)

«Η εμπειρία μου στο φροντιστήριο ήταν ξεχωριστή, σε μια χρονιά που είχε μόνο άνοδο»!

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Στεφανία Παπαδημητρίου
Φοιτήτρια Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη (15.860)

«Στο φροντιστήριο “Ψωμιάδης” βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα: Μία πολύ φιλική ατμόσφαιρα, πλήρη επαγγελματισμό, καθώς επίσης και πλήρη υποστήριξη σε μαθησιακό και ψυχολογικό επίπεδο! Οι καθηγητές του φροντιστηρίου φροντίζουν όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και το κάνουν με απόλυτη επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα οι εγκαταστάσεις του μπορούν να προσφέρουν στον μαθητή ό,τι χρειάζεται για να κατανοήσει άριστα το μάθημα, καθώς συνδυάζονται πολλοί και αποτελεσματικοί τρόποι διδασκαλίας».

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Μαρία Κυπαρίσση
Φοιτήτρια Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής ΠΑ.ΜΑΚ. Θεσσαλονίκη (15.300)

«Δεν υπάρχει χαμένος κόπος».

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Μελίνα Μποζίνη
Φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη (14.120)
Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Γιώργος Καραϊσαρλίδης
Φοιτητής Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης ΔΙ.ΠΑΕ. Θεσσαλονίκη
Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Πέτρος Παπαγεωργίου-Διονυσόπουλος
Φοιτητής Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων Κοζάνη (11.160)

«Όντας υποψήφιος για τρίτη χρόνια, στις πανελλήνιες, επέλεξα το φροντιστήριο “Ψωμιάδης” να με κατευθύνει στον αγώνα αυτόν. Το φροντιστήριο με βοήθησε να αντιληφθώ τις δυνατότητές μου και να τις εξελίξω, ενώ οι καθηγητές με βοήθησαν να ανακαλύψω την πραγματική μου κλίση και να διορθώσω τα λάθη που έκανα τις προηγούμενες χρονιές.

Ευχαριστώ, λοιπόν, όλη την ομάδα καθηγητών του φροντιστηρίου “Ψωμιάδης” για την στήριξή τους και το αμέριστο ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου, όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας».

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Μαρία Μαυρομάτη
Φοιτήτρια Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης Θεσσαλονίκη (10.980)

«Το φροντιστήριο “Ψωμιάδης” είναι ένα αξιόλογο φροντιστήριο με ικανούς και επικοινωνιακούς καθηγητές, που βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τα μαθήματα, να επιλύσουν τις απορίες τους και να λάβουν επιπλέον γνώσεις από τη διδακτέα ύλη. Έχει άνετους χώρους, όμορφο περιβάλλον και τα βιβλία που μας έδωσαν είναι πιο κατανοητά από αυτά του σχολείου. Η γραμματεία είναι ευχάριστη, εξυπηρετική  και με συχνή ενημέρωση. Αν μπορούσα θα ξαναπήγαινα στο φροντιστήριο “Ψωμιάδης”».

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Χρήστος Καραμήτσος
Φοιτητής Τμήματος Τεχνικών Δικτύου Δ.Ι.Ε.Κ. Επανομή Θεσσαλονίκη

«Μία από τις πιο αγχώδεις χρονιές κύλησε ομαλά έχοντας την βοήθεια του Φροντιστηρίου “Ψωμιάδης” στο πλάι μου. Μέσα από το ενδιαφέρον που έδειξαν οι καθηγητές και τις γνώσεις που μου πρόσφεραν, κατάφερα με αυτοπεποίθηση να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του σχολείου και τους ευχαριστώ για όλα»!