Είπαν για εμάς

Η γνώμη σας μετράει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο! Γι’ αυτό προσκαλούμε όλους εσάς που μας γνωρίζετε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τη γνώμη σας συνοδεύοντάς την με μια φωτογραφία σας και εμείς θα δημοσιεύσουμε το σχόλιό σας στην συγκεκριμένη ενότητα.

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Καλλιόπη Στράτου
Μαθήτρια Γ΄ Λυκείου Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής

«Φέτος τελείωσα τη χρονιά πηγαίνοντας στο Φροντιστήριο «Ψωμιάδης». Η εμπειρία μου από τη φοίτηση στο Φροντιστήριο είναι μόνο θετική, καθώς μπόρεσα να βελτιώσω τις ικανότητές μου σε πολλά μαθήματα που με δυσκόλευαν, ενώ ταυτόχρονα απέκτησα νέες γνώσεις σε πολλούς τομείς. Ακόμη, το άγχος μου για τις Πανελλήνιες μειώθηκε αρκετά, καθώς ήρθαμε σε επαφή με τις μεθόδους εξέτασης και τη γενική εξεταστική διαδικασία. Τέλος, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τους καθηγητές που είχα, διότι με βοήθησαν να αναπτύξω τις ικανότητές μου και μας δίδαξαν το μάθημά τους με πολύ ευχάριστο τρόπο».

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Μιχαέλα Ουρδούδη
Μαθήτρια Γ΄ Λυκείου
“Η πιο απαιτητική σχολική χρονιά τελείωσε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την ανταμοιβή όλων μου των κόπων.
Σε όλο αυτό ταξίδι η ομάδα του φροντιστηρίου “Ψωμιάδης” στάθηκε δίπλα μου με ειλικρινές ενδιαφέρον αποδεικνύοντάς μου ότι μπορώ να πραγματοποιήσω ο,τι επιθυμώ!
Σας ευχαριστώ για όλα, θα σας θυμάμαι για πάντα!”
Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Μαρία Αναστασιάδου
Μαθήτρια Γ΄ Λυκείου
“Από την πρώτη στιγμή γνώριζα ότι θέλω να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Βέβαια, διανύοντας αυτή τη δύσκολη χρονιά γεμίζεις αμφιβολίες για τις δυνατότητες σου. Κι όμως με τον προσωπικό μου αγώνα, την στήριξη και τη βοήθεια που μου πρόσφεραν οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας κατάφερα και πέτυχα αυτό που πάντοτε επιθυμούσα. Ευχαριστώ πολύ για όλα!”