Οι συνεργάτες μας

Τα κύρια χαρακτηριστικά όλων των συνεργατών-καθηγητών μας είναι η γνωστική τους επάρκεια, η πολύχρονη εμπειρία τους στα διδακτικά αντικείμενα που αναλαμβάνουν αλλά κυρίως η αγάπη τους για την παιδεία, για τους μαθητές και τη διδασκαλία.

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Γεώργιος Ψωμιάδης

Διευθυντής Σπουδών
Καθηγητής Φιλόλογος
MSc Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων

«Η παιδευτική διαδικασία είναι μια μαγευτική πορεία ανάμεσα σε “Συμπληγάδες”, που όμως δεν κλείνουν ποτέ για όποιον είναι ποτισμένος με τα ιδεώδη του δασκάλου και του μαθητή. Όσοι θαρρούν πως τα φροντιστηριακά μαθήματα αποτελούν εξαίρεση πλανώνται»…

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Ιωάννα Παπαχαρισίου

Καθηγήτρια Φιλόλογος
Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια μαθησιακών δυσκολιών
Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή

«Το ταξίδι της γνώσης γεμίζει τους νέους εμπειρίες, όνειρα, στόχους… Όλοι μας οφείλουμε να το κάνουμε όσο πιο απολαυστικό γίνεται για εκείνους, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους πετυχαίνοντας όλα αυτά που ονειρεύτηκαν!»

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Φώτης Κουτσουμπίδης

Καθηγητής Μαθηματικός

“Ο επιστήμονας δεν μελετά τη φύση επειδή αυτό είναι χρήσιμο. Την μελετά επειδή τον σαγηνεύει και τον σαγηνεύει επειδή είναι όμορφη. Αν η φύση δεν ήταν όμορφη δεν θ’ άξιζε τον κόπο να την γνωρίσουμε. Και αν η φύση δεν άξιζε τον κόπο να την γνωρίσουμε, η ζωή δεν θ’ άξιζε τον κόπο να την ζούμε”. Jules Henri Poincaré

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Γιώτα Καρβούνη

Καθηγήτρια Φυσικός
MSc Νέες Τεχνολογίες και Έρευνα στη Διδακτική της Φυσικής

«Η Φυσική είναι παντού γύρω μας! Η γνωριμία με τις βασικές της έννοιες βοηθά στην κατανόηση πολλών φαινομένων και τεχνολογικών εφαρμογών της καθημερινής ζωής. Οι νέοι μαθαίνουν να παρατηρούν τον κόσμο, να προβληματίζονται, να πειραματίζονται, να αποδεικνύουν, να επιχειρηματολογούν ακόμα και να αμφισβητούν. Οι γνώσεις σε συνδυασμό με την καλλιέργεια ενός υγιούς και κριτικού τρόπου σκέψης αποτελούν ουσιαστικό στόχο στην μόρφωση των μαθητών μας και λειτουργούν ως βασικά εφόδια για το κοινωνικό και επαγγελματικό τους μέλλον».

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Έλσα Κουτσούλη

Καθηγήτρια Μαθηματικός

«Ο κόσμος των Μαθηματικών είναι μαγικός! Ακόμα πιο μαγικό και συναρπαστικό είναι το ταξίδι των παιδιών προς αυτή την συνειδητοποίηση!

Στόχος μου ως εκπαιδευτικός , κάθε φορά που βρίσκομαι στην τάξη, είναι να τους διδάξω τους τρόπους και τις μεθόδους για να ανακαλύψουν από μόνα τους αυτή την μαγεία!»

Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Γιώργος Χρανιώτης

Καθηγητής Φιλόλογος